Termeni si conditii

Termenii Serviciului

Acest Acord al Serviciului („Intelegerea”)descrie termenii si conditiile in care FisierulMeu.ro („Noi”) iti oferim tie servicii („Utilizatorul”). Prin folosirea serviciilor noastre, Utilizatorul intelege sa se ghideze dupa urmatorii termeni si urmatoarele conditii:

Ne rezervam dreptul de a refuza „linking-ul direct” utilizatorilor care folosesc excesiv lungimea de banda sau abuzeaza intr-un alt mod de sistem.

Pornografia, nuditatea, imaginile cu continut sexual si orice fel de imagine cu caracter ofensiv sau fisiere video cu un astfel de continut sunt interzise. Materialele protejate de copyright sunt deasemenea interzise. Ne rezervam dreptul de a sterge fisierele uploadate fara a anunta in prealabil utilizatorul.

Utilizatorii trebuie sa fie de acord si sa se conformeze cu toate legile ce se aplica locatiei de unde provin, inclusiv celor de copyright sau legi a marcilor inregistrate. Imaginile, fisierele video sau audio care violeaza drepturile de autor sau marca inregistrata nu sunt permise. Daca cineva are o plangere de infractiune impotriva Utilizatorului, el va fi instiintat sa inlature fisierele cu copyright pana cand problema este rezolvata. Daca exista o disputa intre utilizatorii ce folosesc acest site, FisierulMeu.ro nu ne asumam nici o raspundere in rezolvarea conflictului.

FisierulMeu.ro nu se face raspunzator de imaginile, fisierele video sau a altor fisiere sau de pagubele produse de lipsa acestora cauzata de inactivitatea sau inchiderea siteului. Deasemenea, nu facem nici un angajament pe viitor in a presta sau a servi la gazduirea imaginilor, fisierelor video sau a altor fisiere ale utiliatorului.

FisierulMeu.ro se angajeaza sa coopereze cu orice autoritate legala in cazul in care o investigatie va cere acest lucru.

Raport de abuz: Te rugam sa ne contactezi la pagina de contact.